НАКИТ

Долго ланче на црна кожа и моден детаљ медаљон

Долго ланче на црна кожа и моден детаљ медаљон

Долго ланче на црна кожа и моден детаљ медаљон..

1,400MKD

Долго ланче од седеф, кварц, ахат

Долго ланче од седеф, кварц, ахат

Долго ланче од седеф, кварц, ахат..

1,600MKD

Елегантно ланче црно златна комбинација

Елегантно ланче црно златна комбинација

Елегантно ланче црно златна комбинација во неколку реда..

1,400MKD

Женска масивна огрлица од содалит, ахат и сваровски елементс

Женска масивна огрлица од содалит, ахат и сваровски елементс

Женска масивна огрлица од содалит, ахат и сваровски елементс..

3,200MKD

Женска огрлица

Женска огрлица

Женска огрлица од полускапоцени камења..

1,200MKD

Женска огрлица

Женска огрлица

Женска огрлица од чипс ахат со моден детаљ ..

1,700MKD

Женска огрлица од ахат

Женска огрлица од ахат

Женска огрлица од ахат..

2,300MKD

Женска огрлица со алпака мексичко сребро

Женска огрлица со алпака мексичко сребро

Женска огрлица со алпака мексичко сребро..

1,700MKD

Женска огрлица со неодоливи бои од ахат и моден детаљ од маркизети

Женска огрлица со неодоливи бои од ахат и моден детаљ од маркизети

Женска огрлица со неодоливи бои од ахат и моден детаљ од маркизети..

1,800MKD

Женска огрлица со полускапоцен камен ахат и црн оникс

Женска огрлица со полускапоцен камен ахат и црн оникс

Женска огрлица со полускапоцен камен ахат во бордо црвена боја  и црн оникс..

1,700MKD

Женско ланче

Женско ланче

Женско ланче од седеф и ахат..

1,650MKD

комплет огрлица и алка од полускaпоцени камења

комплет огрлица и алка од полускaпоцени камења

Огрлица и алка од полускапоцени камења кварц , корал и жад...

2,300MKD

Комплет од хируршки челик тробоен

Комплет од хируршки челик тробоен

Комплет од хируршки челик тробоен, ланче и обетки. Не темнее, не предизвикува алергија...

1,000MKD

Ланче

Ланче

Ланче изработено од микс полускапоцени камења..

1,450MKD

Ланче од корал и алпака привезок

Ланче од корал и алпака привезок

Ланче од корал чипс модел и алпака привезок...

1,400MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 20 (2 страна/и)