За Нас

Atelje Alekstra е фирма која е застапена на нашиот и странскиот пазар веќе 15 години. Нашата успешна работа се должи на уникатноста на производите, коректноста со клиентите како и специфичниот дизајн на производите по кои сме препознатливи. Во нашата референтна листа има многу домашни компании кои ни ја укажаа довербата за соработка која трае со години. Материјалите со кои се работи се претежно полускапоцени камења во комбинација со високо квалитетен алуминиум, како и сребрени детали, кристали. Приказна од творештво  која трае  толку години благодарение на се поголем број клиенти.

Накитот и модните додатоци во Скопје се изложени за продажба во ресторанот „Light Club Restoran“ кој се наоѓа на ул. Теодосиј Гологанов 49 во близина на Католичка Црква.

Дизајнер на накитот е Александра Милевска Танеска