Контакт

Локација

Atelje Alekstra
Накитот и модните додатоци се изложени за продажба во ресторанот „Light Club Restoran“
Ул. Теодосиј Гологанов 49 во близина на Католичка Црква.
Скопје
Телефон
+389-71-34-34-34

Контакт формулар