Избрани производи

Женска огрлица

Женска огрлица

Состав: цветови во две нијанси на сива боја и жолт корал.Нејзините кристалотерапевтски цели се добро..

1,800MKD

Женски моден додаток ланче

Женски моден додаток ланче

Состав: материјал, цветови, чешки кристали и природно крзно. Рачна изработкаУникат..

1,500MKD

Комплет алка и ланче од полудраги камења во пастелни нијанси

Комплет алка и ланче од полудраги камења во пастелни нијанси

Состав: розе кварц, вулканит, хаулит, цитрин, порцелански перли. Експлозија од енергија, за стабилно..

2,200MKD